06 Jun 15:36 GMT

Home My Wikiwords Add/import Stats FAQ About

Username
Password
Register

SearchTranslate

 

Wikiwords info
Native language: Albanian

Languages:
Italian
English
Albanian

Recent discussions
Monika Coulson
Wikipoints: 120

ProZ.com member
Paying member since Jan 23 '01
View profile


Collection Entries
Monika's glossary 205
Economics (Eng-Alb) 28
Economics (Alb-Eng) 15
Law (Eng-Alb) 34
Law (Alb-Eng) 21
Medical (Alb-Eng) 14
Medical (Eng-Alb) 35
Military (Alb-Eng) 11
Military (Eng-Alb) 17
Welfare 3
Transport 2
Mathematics (Alb-Eng) 2
Italian-Albanian 2
Tech/Engineering 1
Tech/Engineering (Eng-Alb) 25
Alb-Alb 1


Recent additions by Monika Coulson
Terms

Definitions
hajdut
një person që vjedh, sidomos fshehurazi dhe pa forcë të hapur, vjedhës, kusar
ndryshk
Shtresë e kuqërremtë që formohet në sipërfaqen e sendeve prej hekuri nga bashkimi i këtij sendi me oksigjenin e ajrit ose të ujit, oksid hekuri.
tërheq fort
kap dikë ose diçka me forcë (sinonime: tërheq fort, nduk, tund, shkund)
rishikoj
Shqyrtoj sërish diçka për ta ndrequr ose ndryshuar; e shikoj përsëri.
inxhinier
Person që përdor njohuri shkencore për zgjidhjen e problemeve praktike.

Example sentences
hajdut
Gjeti hajduti thesin.
ndryshk
Ka zënë ndryshk.
tërheq fort
Tërhoqi veglën nga dollapi.
rishikoj
E rishikuam normën (çështjen). Rishikoj me sy kritik
inxhinier
Ai punon si inxhinier.
New to Wikiwords?
1. Sign up or log in
2. Contribute!


Concept of the day
Readily reacting to people or events.

Information
What can I do here?
This is a user profile page. Here you see their collections, stats, as well as some data from their ProZ.com profile if they are registed there.

ProZ.com info
KudoZ points: 1158

Top language pairs:
English Albanian
Albanian English
Albanian Albanian
Italian Albanian

Stay updated
Enter your email address to keep informed of Wikiwords progress.

Would you like to help maintain a specific area of Wikiwords?

Sign up for a language and field combination!